Elfogyott a pénz, ezért nem kapják meg az áprilisi fizetésüket a venezuelai képviselők

külföld
2016 április 28., 04:55
comments 27

Egyre tarthatatlanabb a helyzet Venezuelában, kedden arról döntött a kormány, hogy az állami szektorban dolgozóknak ezentúl csak heti két napból áll a munkahetük, hogy energiát takarítson meg az ország. Szerdán már azt jelentette be a törvényhozás elnöke, hogy már arra sincsen pénz, hogy a venezuelai parlament képviselői, alkalmazottai megkapják az áprilisi bérüket. A házelnök szerint azok a munkatársak, akik emiatt nem tudják kifizetni a számlákat a pénzügyminiszterhez, vagy Maduro elnökhöz fordulhatnak.

Az ellenzék közben megkezdte az aláírásgyűjtését, hogy népszavazáson hívhassák vissza Nicolás Maduro elnököt. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.