Akkorát néppártosodik a Jobbik, hogy Toroczkai László lesz az alelnöke

POLITIKA
2016 április 29., 10:26
comments 159
Toroczkai László (kép: gyor.jobbik.hu)
photo_camera Toroczkai László (kép: gyor.jobbik.hu)

Az utóbbi időben kirobbant jobbikos belharcok egyik népszerű olvasata volt, hogy Vona Gábor azért válik meg Novák Elődéktől, hogy helyüket a néppártosodás jegyében visszafogottabb arcok vegyék át.

Azóta egyre jobban látszik (például az Index cikkéből), hogy inkább egyszerűen arról van szó, Vona megszabadul a neki ellentmondó politikusoktól az elnökségben.

Jobbközépesedésnek mindenesetre nehéz lenne nevezni azt a fordulatot, amelyben a pártelnök

Janiczak Dávid ózdi, Fülöp Erik tiszavasvári és Toroczkai László ásotthalmi

polgármestert jelöli alelnöknek. Ezt jelentette be a jobbikos N1 tévé személyi kultusszal semmiképpen sem vádolható Vona7 című műsorában.

Igaz, Vona azt is mondta, hogy vezetésben tapasztalt embereket akar az elnökségbe, és ezt valóban teljesíti az, hogy mindhárom jelölt településvezető.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.