Meghalt a riporter, aki a Juhász Péter-ügy miatt hagyta ott a TV2-t

gyász
2016 április 29., 11:34
comments 154

Szabó Tibor munka közben lett rosszul. Megpróbálták újraéleszteni, de a kórházban meghalt, áll az ATV közleményében. Szabó hétfőn kezdett dolgozni az ATV-nél.

Szabó azért mondott fel a TV2-nél márciusban azonnali hatállyal, mert nem akart részt venni a Juhász elleni karaktergyilkosságban.

Szabó a lemondása előtti napon még Torsa Mátyás egykori Milla-aktivistánál érdeklődött Juhász Péterről. Feltehetően újabb lejárató anyag készült a híres Kunfalvi Nóra-riportok után. Torsa a Facebookon közzétette a kérdéseket és a választ is, amiben azt mondta, a TV2-nek a NAV és az MNB után kellene nyomoznia. Szabó másnap felmondott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.