Fotópályázat: a napelemnek is van romantikája! Nyerj értékest!

hirdetés
2016 május 01., 08:48
ad

A napelem ronda? A napelem elcsúfít? A napelem stílustörés? Hát nem! Ezt fogjuk most bebizonyítani, mégpedig úgy, hogy nagyszerű zöld technológiai blogunk, a Verde meghirdeti

A NAPELEMNEK VAN ROMANTIKÁJA!

című fotópályázatát. Szép, igényes fotókat várunk, olyanokat, amelyek meg tudják mutatni, hogy a napelem-panelekkel is lehet egy épület szép, sőt, akár még szebb is, mint nélküle.

photo_camera Észak-Franciaországban lőttem pár hete ezt a helyes villát, amit - szerintem - nemhogy nem csúfít el a napelem, de sőt - ad neki valami erőteljes vitalitást. A többi modern elemmel (garázskapu, bejáratok feletti előtetők) demonstrálja, hogy az épület nem egy skanzen része, hanem öreg, de ma is vidáman funkcionáló lakóépület

Technikai specifikációkat nem kötünk ki, a lényeg, hogy a kép egy mai átlagos monitoron jól nézzen ki, praktikusan legyen kb. 2000 px széles, 4:3-tól 16:9-ig bármi jöhet. Egy pályázatnak számít 2-3 (de nem több) kép is ugyanarról az épületről, ha kell hozzá más perspektíva vagy közeli fotó, hogy jobban átjöjjön a téma. És persze fontos, hogy saját kép legyen, netről lopni nem ér.

A képeket, képsorozatokat a Verde szerkesztői teljesen szubjektíven fogják előzetesen elbírálni és kiszűrjük a legkevésbé jól sikerült munkákat. A legjobbakat pedig a közönség elé visszük és online szavazással ti választjátok ki majd közülük a győztest.

Beküldési határidő: mostantól (május 1.) egy hónapon át, május 31-ig várjuk a képeket! (Ide: zoldcucc kukac gmail.com.)

photo_camera Azt hiszem, én ezzel indulnék: napelemes kúria Lieu Saint Amand-ban: ugye, hogy a rozsdafolyás a ronda, nem a napelem? - címmel

A pályázatot támogató partnerünk, az enHome, az ELMŰ napelem-telepítéssel (is) foglalkozó üzletága jól megtámogatja jópofa ajándékokkal. A fődíj ez a gyönyörű, de legalábbis ötletes napelem-fácska:

photo_camera 4000 mAh-s beépített akku, 22x19x19 cm, értéke kb. 30 ezer forint

És van még három vigaszdíjunk, egy-egy napelemről töltődő, hordozható pótakku mobilhoz, laptophoz, tablethez:

photo_camera Suntrica napelemes powerbank, 980 mAh, értéke 10000 forint

Szóval még egyszer: készíts és küldj szép, igényes képeket arról, hogy egy ház lehet szép és igényes napelemekkel a tetején! És nyerj vele kis napelemeket. Mert az jó. Rajta!

A hivatalos játékszabályzat innen tölthető le.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.