Megtalálták a Magyarországon eltűnt izraeli férfi holttestét

bűnügy
2016 május 1., 5:58
comments 62

Gross Ofirt egy hete látták utoljára Tiszakécskén, az izraeli lapok most arról írnak, hogy megtalálták a holttestét és gyilkosság áldozata lett.

Az Origo arról ír, hogy ezzel a gyilkossággal összefüggésben kaphattak el két fiatal férfit a rendőrök, de ezt még hivatalosan nem erősítették meg. Tiszakécskén nem történhet túl sok eltűnés és gyilkosság, szóval valószínű, hogy a két dolognak van köz egymáshoz.

Ofir turistaként érkezett Magyarországra, április 24-én egy tiszakécskei étteremben látták utoljára. Az izraeli lapok szerint a családja már Magyarországra tart.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt