Zsíroskenyerezve borozgatott Simicska, akinek már a halálhírét keltették

Bár pár napja még kórházban kezelték a szívével,** Simicska Lajos nem kíméli magát az igzalmaktól:

szombaton már a lelátón izgulta végig csapata, a Veszprém Vardar Szkopje elleni BL-visszavágóját, amit meg is nyert a csapata, amely így kettős győzelemmel jutott tovább.*

Simicska a képdokumentáció alapján pár üveg bor és némi zsíroskenyér társaságában élte át az izgalmakat, ami bátor vállalásnak tűnik. Igaz, az orvosok ismerői szerint csak a cigarettától tiltották el, ő pedig nem is gyújtott rá. "Nagy volt az ijedtség a rosszulléte miatt, de minden vizsgálata negatív lett" - mondta el a Blikknek egy közeli munkatársa.

*A Veszprém a hazai visszavágón döntetlent ért el, az első meccsen aratott idegenbeli győzelmének köszönhetően jutott tovább. A tévedésért elnézést.

**Újabb pontosítás: Simicska Lajos környezetéből jelezték, hogy nem szívpanaszokkal került kórházba. A borhoz meg állítólag hozzá se nyúlt, a második emeleti páholyt pedig lépcsőn közelítette meg.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.