A Városliget Zrt. üdvözli a Fidesz és az MSZP zuglói összeborulását

politika
2016 május 03., 14:05
comments 62

Karácsony Gergely kerületi polgármester vétója ellenére a zuglói MSZP múlt csütörtökön újra a képviselő-testület elé terjesztette a javaslatát, amivel együttműködésre kényszerítik a kerület vezetését a Liget Budapest projektben. Ezt pedig a helyi Fidesz kapsából megszavazta, amivel gyakorlatilag legitimálták a Városliget további beépítését.

A Ligetvédők aktivistái tiltakoznak az ellen, hogy a zuglói önkormányzat beáll a Liget Projekt mögé.
photo_camera A Ligetvédők aktivistái tiltakoznak a képviselők döntése ellen, hogy a zuglói önkormányzat gyakorlatilag beállt a Liget projekt mögé.

A beruházásért felelős Városliget Zrt. most kiadott közleményében üdvözli a döntést, amivel a képviselő-testület támogatja a Városliget megújítását a Liget Budapest projekt keretében, és várják Karácsony Gergely együttműködési javaslatát. Szerintük a Liget Budapest projekt és Zugló érdeke ugyanaz, zöldebb és élhetőbb Városliget megteremtése. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.