Megerőszakoltak egy 18 éves lányt Kelenföldön

bűnügy
2016 május 03., 14:54
comments 293

A 18 éves lány egy hete ismerte a nála egy évvel idősebb fiút, aki szombat éjjel Kelenföld egyik elhagyott részére hívta, majd ott megerőszakolta. Sz. Vivien olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy még mindig az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán kezelik. A rendőrök még nem tudták kihallgatni.

A fiú azt állítja, hogy nem emlékszik semmire. Azzal védekezett, hogy napok óta részeg volt, de azt tagadta, hogy drogozott volna. Kihallgatásán csak a lány hajának színére, és arra emlékezett, hogy kitűzők voltak a kabátján. A bíróság kedden 30 napra elrendelte T. Patrik előzetes letartóztatását.

Patrik ügyvédje a Velvetnek azt mondta, hogy kezdeményezni fogja a fiú elmeorvosi vizsgálatát. Az ügyvéd szerint Patrik korábban korábban még nem volt büntetve. Most szexuálsi erőszakkal és súlyos testi sértéssel vádolják.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.