Fantasztikus lokálpatrióta nyaktetkót „villantott” a thaiföldi darabolós katalán

külföld
2016 május 04., 06:49
comments 69
photo_camera MTI/EPA/Narong Szangnak

A híradásokban megalázó módon spanyolnak nevezett Artur Segarra Princep ellen most emeltek vádat Thaiföldön. A nyilvánvalóan katalán, Barcelona- és Gaudí-rajongó férfit azzal gyanúsítják, hogy még januárban megölte, feldarabolta, majd elemenként egy bangkoki folyóba dobálta honfitársát, David Bernatot.

Segarrát február elején vették őrizetbe Kambodzsában, miután egy helyi étteremben felismerték a szomszédos Thaiföldön már körözés alatt álló férfit. A feltételezések szerint Segarra a gyilkosság előtt valahogy kiszedhette Bernatból annak banki adatait, mivel halála után különböző számláiról nagyobb összegek vándoroltak át gyilkosa zsebébe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.