HÉLÓ VOLT ITT EGY PÖRGŐRÚGÁS! Most Tarlós István tépte ki, majd fogyasztotta el jóízűen Fischer Iván érzékeny művészszívét

2016 május 4., szerda 12:27
162

Szerdán tovább eszkalálódott a háború Tarlós István budapesti főpolgármester és Fischer Iván, a Budapesti Fesztiválzenekar polgármestere közt. A felek néhány napja azért estek egymásnak, mert az előbbi által vezetett közgyűlés 260-ról csóró 60 millió forintra csökkentette az utóbbi művészi víziójának támogatását.

Fischer ezen annyira kiborult, hogy nemcsak "felelőtlen"-nek nevezte a döntést, de arról is beszélt, hogy Budapest jobbat érdemelne ennél a városvezetésnél. Erre reagált szerdán Tarlós, aki szintén nem fogta magát vissza, hanem az Origo szerint azt nyilatkozta, hogy

"fordíthatjuk ezt a pénzt más, szintén nemzetközi hírű magyar zenekarok bármelyikére, amelyik nem rúg bele a feléje nyújtott kézbe. Akkor lesz kiváló ürügye a karnagy úrnak politikai motivációról beszélni, ócsárolni a városvezetést, hergelni a közvéleményt."

Gyerünk Big Daddy Fischer, most nálad a mikrofon!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt