Naná, hogy nem hallgatja ki a Quaestor-vezér titkárát az ügyészség

bűnügy
2016 május 04., 12:08

"Kihallgatta-e az ügyészség Tarsoly Csaba személyi titkárát a Quaestor-nyomozás során?"

- kérdezte Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője április végén az ügyészséget. Szabó képviselő biztos nagyon okosnak képzelte magát, amikor azt hitte, hogy egy ilyen átlátszó próbálkozás megingatja Polt Pétert. De tévedett.

Polt válaszában felvilágosította Szabót, hogy nem, mivel

"a beszerzett bizonyítékok értékelése során nem merült fel adat arra, hogy Mikuska Zoltán az ügy megítélése szempontjából jelentős bizonyítandó tényről tudomással bírna, valamint arra sem, hogy a feltárt bűncselekményekben bármilyen módon közreműködött volna."

Így hát teljesen felesleges kérdezősködni nála. Érdemes felidézni, hogy a Quaestor ügy kirobbanásakor a Blikk megírta: Polt lánya Mikuska barátnője.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.