Donald Trump farokméretéről énekelt a Pearl Jam énekese

külföld
2016 május 05., 03:53
comments 12

A főleg a kilencvenes évek első felében meghatározó zenekar áprilisban indult új amerikai turnéra, és már az első, floridai koncertre egy Trump-maszkban ment ki Eddie Vedder. A frontember azóta sem bír leállni, most a New York-i Madison Square Gardenben kedd este szőtt bele aktuálpolitikai utalásokat a Wishlist című szám végébe.

link Forrás

A leginkább improvizáltnak tűnő dalszöveg valami ilyesmi volt:

Még én is jobb lennék, mint ezek az emberek / Bassza meg Donald Trump / A pénisze minden alkalommal kisebb lesz, amikor azt mondja, hogy óriási / Kedvelem Hillaryt, de a Bern-t érzem* / Fiatal szavazók, ideje, hogy halljátok / Kérlek, soha ne adjátok fel.

(* Ez bénán lefordított verziója az I can feel the Bern szlogennek, amit a demokrata jelöltségről szinte már biztosan lecsúszó Bernie Sanders támogatói szoktak mondani.)

Trump péniszét amúgy maga Trump hozta be a választási közbeszédben, egyik republikánus vita során biztosított mindenkit arról, hogy senki, de főleg nem Marco Rubio nem kéne hogy megkérdőjelezze az ő farokméretét. (Mashable, címlapkép: KENA BETANCUR / AFP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.