Évekre, félévekre, fényévekre!

praliné
2016 május 05., 07:20

Szeretnék egy-két dolgot mondani a lakásról, főleg ugyanazt sokszor, kicsit másképpen vagy teljesen ugyanúgy, pár sorral lejjebb ugyanazt, mint feljebb, hogy jobban üljön, hogy jobban megértse az, aki olvassa, mind a tetejét, mind pedig az alját, a bérlés mikéntjét és hogyanját meg a bérlők. Mikéntjét s hogyanját. Lakásomét. Mindezt kiváló képanyaggal.

"Felújítva, kifestve, fürdőszoba vadonatúj! Új ablakok cseréje folyamatban, szuper 3 rétegű európai billenő-ablakok mindenütt. A konyha felújított, modern csempézett, kifestett. - Most laknak benne, de nem tudom, ezek miféle népek, és maradnak-e, rendesek lesznek-e. Tartalékban fut e hirdetésem. - Főként egyetemistáknak kiadó -> sürgősen keresek igazi értelmiségi bérlőt! Egy bérlő nem bérlő, biztonságosabb anyagilag is kettő lány, vagy egy szerelmespár, ha diákok. Gyerekük nem lehet!! Ezért az igazoltan gödöllői SzIE diák egyetemistáknak még több kedvezményt adhatok szülői kezességvállalás esetén. Minden jeles vizsgára egy-egy ezer Ft kedvezmény az adott hónap bérleti díjából. Legjobb a fiatal pár (diákok, nem gyerekes család), vagy kettő lány legyen, hogy tisztán tartsák, takarítsák is lakásomat! Bulizás, nagy csapatok befogadása óvatosan: a hangoskodás tilos; egyébként vendég lehet max. 12 óra hosszan (ez este 8-tól is lehet). Én Budapesten élek, és többször külföldön járok. Biztonságos bérlőt keresek. Akivel interneten is tarthatom a kapcsolatot.

Prolik kíméljenek.

Lakás részletei:
Gödöllő kastélyra néző, Palotakerten, buszpályaudvar mellett, vasútállomás 5 perc, Egyetem 8 perc gyalog, összkomfortos, két külön szobás, 56 m2, lakás +16m2 zárható, tágas pincetároló. Félig Bútorozott, liftes házban kiadó két-három egyetemistának, vagy ifjú diák-párnak. Van hűtőszekrény, szép ruhás szekrények, öltőző-pipereszekrény, beépített gardróbok sok-sok polccal; Még Níncs mosógép, heverő egy van, de plusz van egy szétszedett rekamié a pincében, jó állapotban, ha felcipelik; mert ezeket a bérlők szokták hozni, és kidobatták a régit. Ha nekem kell biztosítanom még plusz rekamiét, mosógépet, akkor kevésbé alkuszom, ha bérlő hoz mosógépet, alkuképes a bérleti díj. Csakis tanévekre adom ki, vagy félévekre; családunknak tervei vannak hosszabb távon a lakással. Ezért sem bérelheti ki család, sem olyan, aki több évre - de visszajáró egyetemisták jöhetnek rákövetkező évben kedvezménnyel. Bérlet irányár 54 EFT + rezsi + egy évre 150,- EFT azaz egyszázötvenezer kaució, fél évre csak 85,- nyolcvanötezer Ft kaució; de Bérlő személyiségétől függően. Csak a bérleti ár változhat jelentősen, ez alkuképes, a kaució kevésbé, ezt úgyis visszakapja. Közös költség 7000,-; fűtés alapdíjra +hatezer, melegvíz távhőnél köbmétere 1500,- (egy ember fél m3 sem zuhanyzik el havonta), a Vízműnek vízfogyasztás hideg+ meleg kb. 800,-köbméterenként, a villany az országban általános áramtarifa, távfűtés télen 15-22 ezer, attól függően, jön-e januárra csikorgó hideg. Tavasszal fele, nyáron fűtési díj nincs, alapdíj van hatezer.

Kisgyerekek, háziállatok és prolik számára nem ideális, ők más bérletet keressenek!

Értelmiségi bérlők előnyben! - Speciális kedvezmény: Aki felsőoktatásban tanul, annyiszor egyezer Ft engedményt kap a vizsga hónapjában, ahány db jeles vizsgát (kollokviumot) letesz, indexét bemutatva! Telefonon csak reggel, de sms-ben mindig, és főleg e.mail-ben keressenek armastus [kukac] f r e e m a i l . h u vagy sms-ben az alább megjeleníthető telefonszámon (reggel 9-ig hívjanak, napközben ritkán beszélhetek, akkor sms és e.mail). Figyelem: ide bérlő csak tartózkodási címmel jelentkezhet be; ha vkinek állandó lakcíme nincs, azt semmiképen sem, még magasabb összegért fogadhatom, csak a Szülők által elkísért, jól szituált diákokat, HA leinformálhatók. Családunknak hosszabb távon kell a lakás, ezért csak rövid távon kiadó. Diákok jöjjenek egy tanévre, vagy félévekre!"


Nagyon köszi, Alíz!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.