Lázár szerint a migránsok molesztálták a körmendi kézis lányokat

politika
2016 május 05., 09:51
comments 206

Orbán Viktor ezért azonnal utasította Pintér belügyminisztert, hogy tegye meg a szükséges intézkedéseket. A Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint jelenleg 81 migránst helyeztek el ideiglenesen. A atv.hu számolt be először arról, hogy a sportcsarnok mellett elhelyezett táborból figyelték az ott lévők az egyik edzést. A nézelődőket az egyik edző próbálta elküldeni, majd állítólag az egyik migráns berúgott egy ablakot. Molesztálásról nem tudni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.