link Forrás

Az informatikusok Mekkájában még a büfé is nagyobb, mint egy magyar egyetem

Tbg
video
2016 május 07., 14:38
comments 180

Tavaly a Mastercard segítségével megrendeztük az első magyar Antigravcitációs Barkácsvetélkedőt. A versengésből a Pázmány Péter egyetem hallgatói, a Műszerészek kerültek ki győztesen. A fődíj többek között egy jutalomutazás volt a Szilícium-völggyel határos San Franciscóba, ahol meglátogatták az ismertebb magyar kötődésű startupokat, a Ustreamet és a Prezit. Nem vicc, ezek a cégek mindent bevetnek, hogy lehalásszák a munkaerőpiacról a legjobbakat.

A videóban elhangzó zene: Fran Palermo - Engrossing illetve helyi utcazenészek.

Akit mélyebben érdekel a startupok világa, nézze meg a VS tavaly vagy az Index 2013-ban forgatott videóját. Vagy kövesse a Silicon Valley sorozatot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.