Árokba borult a Gyirmót szurkolóit szállító busz Noszlopnál

baleset
2016 május 08., 12:30
comments 31

A mintegy 30 gyirmóti szurkolót szállító busz Pápát elhagyva, Bakonypölöske és Noszlop között,egy éles kanyarban az árokba borult. A buszon harmincketten utaztak, a balesetben tizenegyen sérültek meg, közülük ketten súlyosan. Őket mentőhelikopterrel vitték kórházba.

17 szurkoló úgy döntött, hogy folytatná az útját a mérkőzésre, a klub pedig már küldött is utánuk egy másik buszt. Az NB II-ben listavezető Gyirmót 15 órától lép pályára a 3. helyen álló ZTE otthonában. A csapat már szombaton elutazott Zalaegerszegre. (MTI/Kisalföld)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.