Elítélték bringalopásért, majd lopott robogóval ment haza a bíróságról

bűnügy
2016 május 08., 05:57
comments 42

M. Tibort szerdán lopott el egy biciklit, amiért két nappal később bíróság elé állították, és gyorsított eljárás keretében el is ítélték. Alig száradt meg a tinta a szabad lábon távozó férfi ítéletén, a bíróságról hazafelé tartva a közeli vasútállomásról már megléptetett egy robogót.

A nyomozók rövid időn belül azonosították a tápiógyörgyei férfit, néhány órával később előállították a Nagykátai Rendőrkapitányságon, ahol ismét gyanúsítottként hallgatták ki. M. Tibor elismerte a lopást, és azt is bevallotta, hogy a robogót eladta. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.