Már masíroznak a moszkvai győzelem napi díszszemlén

külföld
2016 május 09., 05:27
comments 86

Óvodás koromban nem volt olyan moszkvai díszszemle, amit kihagytam volna, és mert óvodás koromban úgy hullottak a szovjet pártfőtitkárok, mint a legyek, elég jó dolgom volt. Apró és nem várt mellékhatásaként évekig úgy hallottam az 1983-ban megjelent István, a király "adjatok"-kórusát, mintha Andropov nevét skandálná a tömeg, ami a darab 56-os áthallásaival már külön szórakoztató. De most nem ez a lényeg, hanem a díszszemle, amit itt élőben is nézhetnek:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.