Platini lemondott az UEFA-elnökségről

futball
2016 május 09., 07:47
comments 51

Lemondott az UEFA elnökségéről Michel Platini. A döntésének van értelme:

a FIFA még tavaly hat évre elitltotta a futballtól,

és bár Plaitini a Nemzetközi Sportdöntőbíróságon (CAS) megtámadta az ítéletet, a svájci testület csak négy évre mérsékelte, nem pedig eltörölte az eltiltását, így pedig aligha láthatta volna el funkcióját.

Platini most polgári bíróságon folytatja küzdelmét.

Platinit a Sepp Blatter FIFA-elnököt is elsöprő korrupciós botrányban ítélte eltiltásra a FIFA etikai tanácsa. (MTI. Címlapképünkön Platini Orbán Viktor miniszterelnök és Csányi Sándor MLSZ-elnök társaságában. Fotó: AFP PHOTO / FERENC ISZA.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.