Hajdu János és Mága Zoltán közösen ünnepelte meg a nagy Szovjet Győzelem Napját

politika
2016 május 10., 07:38
comments 115
photo_camera Fotó: Mága Zoltán FB

Helyi idő szerint 1945. május 9-én fejeződött be a második világháború, ekkor tették le a fegyvert a nácik a szövetséges haderőkkel szemben, ezt ünneplik meg minden évben a Szovjetunióban és annak utódállamaiban. (Európa többi országában egy nappal korábban, május 8-án emlékeznek a náci Németország legyőzésére.)

Az orosz nagykövetség idén is nagyszabású ünnepi rendezvényen emlékezett meg a napról, és nem felejtették el meghívni a magyar közélet kiválóságait sem, köztük a képen látható Mága Zoltán hegedűművészt és a terrorelhárítás rettenthetetlen vezetőjét, Hajdu Jánost.

Mága Zoltán a képek tanúsága szerint egyébként egyedül is helytállt a rendezvényen, amiért járt is a Facebook-követők és kommentelők részéről a sok-sok gratuláció. (Mága Zoltán Facebook)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.