Indul Habonyék ingyenes napilapja, amivel lenyomnák a Simicska-féle Metropolt

POLITIKA
2016 május 10., 15:36
comments 122

A Magyar Nemzet ír arról, hogy a Media Hungary 2016 elnevezésű konferencián jelentette be Keresztesi Péter, hogy június 6-án a Habony-közeli Modern Media Group Zrt. elindítja a Lokál című ingyenes napilapot. Mellette megtartják az azonos című hetilapot is, amibe eddig is ömlöttek az állami hirdetések, becslések szerint akár egymilliárd forint (!) értékben is juthatott közpénz az ingyenes hetilaphoz.

150 ezer példányban fogják terjeszteni a lapot, pont mint ahány példány elmegy a Simicska Lajoshoz köthető Metropolból is. 300 helyszínen fogják terjeszteni, metróknál és közterületeken is lesznek majd osztópontok.

Az mno.hu beszámolója szerint miközben Keresztesi épp arról beszélt, hogy gusztusos lapot terveznek, a kivetítőn egy "Egy MIGRÁNS lőtt a rendőrökre" óriásbetűs címlap terve volt látható.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.