Ma jár le a nyomozási határidő László Petra ügyében

2016 május 10., kedd 2:40
184

László Petra 2015. szeptember nyolcadikán rúgott bele egy menekült férfiba, egy kislányba, egy gyermekével menekülő szíriai apát pedig elgáncsolt a röszkei gyűjtőpontnál. Az N1 tévé operatőrének tetteit több kamera is rögzítette, László pillanatok alatt világhírű lett. A ügy kirobbanása után két nappal kezdett nyomozni a rendőrség, az ügyészség akkori közleménye szerint

„a Szegedi Járási Ügyészség a feljelentés adatai alapján a mai napon garázdaság vétsége gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A nyomozás lefolytatásával a Szegedi Rendőrkapitányságot bízta meg. A nyomozás a Szegedi Járási Ügyészség fokozott felügyelete mellett folyik.


A nyomozás során az eljáró hatóság vizsgálja az esetlegesen megvalósuló súlyosabban minősülő bűncselekmény megállapíthatóságát is.

A nyomozási határidő kedden lejár, a Borsnak nyilatkozó ügyészségi szóvivő, dr. Szanka Ferenc szerint egyelőre még nem döntöttek, hogy meghosszabbítják-e a vizsgálatot.


A bulvárlap úgy tudja, hogy korábbi kollégái és barátai sem tudnak semmit László Petráról. A botrány után mindenkivel megszakította László Petra a kapcsolatát, egyesek úgy tudják, hogy külföldre is költözött családjával.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt