Ma jár le a nyomozási határidő László Petra ügyében

bűnügy
2016 május 10., 02:40
comments 184

László Petra 2015. szeptember nyolcadikán rúgott bele egy menekült férfiba, egy kislányba, egy gyermekével menekülő szíriai apát pedig elgáncsolt a röszkei gyűjtőpontnál. Az N1 tévé operatőrének tetteit több kamera is rögzítette, László pillanatok alatt világhírű lett. A ügy kirobbanása után két nappal kezdett nyomozni a rendőrség, az ügyészség akkori közleménye szerint

„a Szegedi Járási Ügyészség a feljelentés adatai alapján a mai napon garázdaság vétsége gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A nyomozás lefolytatásával a Szegedi Rendőrkapitányságot bízta meg. A nyomozás a Szegedi Járási Ügyészség fokozott felügyelete mellett folyik.


A nyomozás során az eljáró hatóság vizsgálja az esetlegesen megvalósuló súlyosabban minősülő bűncselekmény megállapíthatóságát is.

A nyomozási határidő kedden lejár, a Borsnak nyilatkozó ügyészségi szóvivő, dr. Szanka Ferenc szerint egyelőre még nem döntöttek, hogy meghosszabbítják-e a vizsgálatot.

link Forrás

A bulvárlap úgy tudja, hogy korábbi kollégái és barátai sem tudnak semmit László Petráról. A botrány után mindenkivel megszakította László Petra a kapcsolatát, egyesek úgy tudják, hogy külföldre is költözött családjával.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.