Megtámadták a Manchester United csapatának buszát

sport
2016 május 10., 18:56
comments 52

Minimum félórás csúszással fog indulni az angol bajnokság kedd esti mérkőzése, a Man Utd vendégjátéka a West Ham Unitednél, mert a londoni szurkolót megtámadták a manchesteriek buszát, az egyik ablakot meg is rongálták.

A busz már közel volt az Upton Parkhoz, amikor West Ham szurkolók vették körbe és dobálni kezdték a buszt. Wayne Rooney elmondása szerint egyszerűen szétverték azt. Az incidens okozott némi késését, a Man Utd pedig azt kérte, hogy nekik is járjon annyi bemelegítési idő, mint a hazai csapatnak, ezért a késleltetett meccskezdés.

photo_camera AFP PHOTO / GLYN KIRK

A mai meccsnek nagy tétje van a Manchester szempontjából, ha nyernek, versenyben maradnak a BL-selejtezőt érő helyért, amit az utolsó fordulóban biztosíthatnának be. A meccs másik tétje, hogy az is eldőlhet, hogy a Bayerntől a Manchester City-hez igazoló Pep Guardiola jövőre egy Európa-ligában induló sorozatot irányíthat majd-e, aminek lenne persze humorfaktora.

Viszont a West Ham számára is nagy tétje van a meccsnek, jelenleg hetedik helyen állnak, a Southampton mögött egy ponttal lemaradva, de eggyel kevesebb meccset játszva és a hatodik helyért még jár nemzetközi indulás, a hetedikért már nem. (via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.