Saját nagymamáját dobta meg seprűvel, aztán meg is rúgta, hogy elszedje a nyugdíját

bűnügy
2016 május 11., 11:06
comments 57

A 32 éves kondorosi nő 2012 óta élt a nagyanyjánál, munkája nem volt, az idős asszony kölcsöneiből élt. Amikor 2016. január 12-én a 79 éves néni felvette a 90 ezer forint nyugdíját, az unoka a hallássérült, nehezen mozgó asszonyra támadt. A nagymama nem akart pénzt adni, mert kifizetetlen számlái voltak, az unoka irgalmatlan káromkodással válaszolt, előbb egy seprűt hajított az asszony felé, felé, majd combon rúgta őt a nőt, aztán egy ajtót is szétrúgott. Csak azután hagyta mindezt abba, miután a nagymama jelezte, hogy kihívja a rendőrséget. A Szarvasi Járási Ügyészség az előzetes letartóztatásban lévő nőt a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntettének kísérletével vádolja, amelynek büntetési tétele 5-10 évig terjedő szabadságvesztés büntetés. (ügyészség)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.