39 ezer seattle-i áramellátását szüntette meg egy mosómedve

külföld
2016 május 12., 03:26
comments 39

Több mint két és fél órán át áram nélkül maradt 39 ezer seattle-i, mert

egy mosómedve bemászott egy trafóházba.

A közelben lakó Jeffrey Pierce a robbanás zajára ébredt. Az ablakon kinézve azt látta, hogy a trafóház kerítésén túl kobakos melósok között egy mosómedve tántorog. "A csávókám eléggé ki van ütve" - mondták a melósok Pierce-nek, aki visszakérdezett, mire a melósok elmondták, hogy a mosómedve verte ki a biztosítékot.

A helyi elektromos társaság szóvivője, Scott Thomson viszont cáfolta a szemtanú beszámolóját, tájékoztatása szerint az áramszünetet okozó mosómedve sajnos

elpusztult,

Pierce azt biztosan nem láthatta. (Via KIRO7)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.