A BKV pályáztatásra hivatkozva kirúgta a Metropolt → pályázat nincs, jöhet a Lokál

Budapest
2016 május 13., 06:23
comments 118

Még tavaly, a Simicska-Orbán gecizős-újraosztós játék egyik fejezete volt, hogy az oligarchához köthető ingyenes Metropol újság terjesztőit száműzte a BKV a területeiről. A hivatalos indoklás szerint azért, mert a közlekedési vállalat

„pályáztatás útján akarja értékesíteni a területet, de az erről szóló kiírás azóta sem jelent meg,”

írja a Népszabadság. Úgy tűnik a Simicska-ingyenlap konkurenciája, a Habony Árpádhoz köthető Lokál szerzi meg, pályáztatás nélkül, a BKV területeit terjesztésre.

A túlnyomó részt állami hirdetésekből eltartott Lokál terjesztése június 6-án indulna, napi 150 ezer példánnyal. A kiadó a BKV mellett a MÁV-val is tárgyal. (Nol)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.