Elindította a kormány a népszavazás előtti őrületet

politika
2016 május 13., 10:04
comments 343

Rákapcsolt a kormány a kvótaellenes népszavazásra. A kormány Facebook megjelentetett közleménye szerint ez egy tájékoztató kampány, annak érdekében, hogy minél többen vegyenek részt a népszavazáson.

A plakátokra ez írják:

„Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!”

Mindezt persze magyarul üzenik Brüsszelnek, hogy ők is megértsék, ami nagyjából annyit jelent, hogy nagyon necces, hogy lesz-e elég szavazó a népszavazás érvényességéhez.

Az üzenetet a kormány közterületi, tévés és rádiós hirdetésekben jeleníti majd meg, emellett internetes oldalt is létrehoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt