Elindította a kormány a népszavazás előtti őrületet

politika
2016 május 13., 10:04

Rákapcsolt a kormány a kvótaellenes népszavazásra. A kormány Facebook megjelentetett közleménye szerint ez egy tájékoztató kampány, annak érdekében, hogy minél többen vegyenek részt a népszavazáson.

A plakátokra ez írják:

„Üzenjünk Brüsszelnek, hogy ők is megértsék!”

Mindezt persze magyarul üzenik Brüsszelnek, hogy ők is megértsék, ami nagyjából annyit jelent, hogy nagyon necces, hogy lesz-e elég szavazó a népszavazás érvényességéhez.

Az üzenetet a kormány közterületi, tévés és rádiós hirdetésekben jeleníti majd meg, emellett internetes oldalt is létrehoz.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.