Lánczi András szerint a korrupció elfogadható, ha azzal egy politikai elképzelést hajtanak végre

belföld
2016 május 13., 16:24
comments 399

Lánczi Andrással, a Corvinus új rektorával a HVG eheti lapszámában jelent meg interjú.

Az új rektor, aki egyben a Századvég Alapítvány elnöke is, arról beszélt a lapnak, milyen fontos szerepe van a kormány életében a Századvégnek, illetve mik a gondolatai a politika által uralt kulturális és gazdasági életről.

De a legfontosabb gondolatai a korrupcióval kapcsolatban vannak, amiről azt mondta:

"Az államosítást ebben az országban nem lopásnak hívták 1948 után, a privatizálást sem szabad rablásnak nevezni 1988 után.

Most is van egy szisztéma, amit kritizálhatnak, hogy korrupció, de én azt állítom, hogy ez egy politikai elképzelés végrehajtása"

(HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.