Nem kapott pénzt az ingyen ölelésért a turistanőtől, ezért megütötte

külföld
2016 május 13., 12:48
comments 147

Ingyen öleléseket osztogatott a Times Square-en közepén egy férfi, Jermaine Himmselstein. Arra járt egy kanadai turistanő, aki élt az ölelés lehetőségével, még közös képet is csináltak, hogy megörökítsék a szép pillanatot.

Eddig ez egy teljesen hétköznapi történet, de ezután a férfi nem hagyta elmenni a nőt, pénzt kért az ingyen ölelésért cserébe. A nő nem adott neki.

Az ingyen ölelést osztogató ezen úgy felhúzta magát, hogy arcon ütötte a nőt és elszaladt, de közös képük alapján viszont könnyedén azonosítani lehetett. A rendőrök hamar megtalálták és letartóztatták.

Jermaine megbánta, amit csinált, beismerte, hogy megütötte a nőt, és hogy agresszívan viselkedett. (NBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.