Nem tudta elviselni, hogy elhagyta a nője, ezért viperával fenyegette meg lány új barátját

bűnügy
2016 május 13., 09:35
comments 110

A debreceni rendőrök elfogták azt a a 19 éves, téglási fiút, aki a gyanú szerint folyamatosan zaklatta volt barátnőjét, majd annak új barátját is megverte.

K. Bence nem tudta elfogadni, hogy a barátnője szakított vele, ezért 2016. április 8-tól rendszeresen zaklatta telefonon és interneten a lányt. A lány akarata ellenére a személyesen is találkozni akart vele.

Olyan rosszul tűrte a visszautasításokat, hogy amikor csütörtök délután Debrecenben, az István úton meglátta a lányt egy másik sráccal, odament zaklatni őket. A vita annyira eldurvult, hogy Bence fojtogatni kezdte a srácot, , majd ököllel többször meg is ütötte őt. Mikor elengedte, előrántott egy viperát, és azzal fenyegette a fiatalokat, majd lelépett a helyszínről.

Az eset után a pár feljelentést tett a rendőrségen, ami után a Debreceni Rendőrkapitányságon előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták K. Bencét, aki elismerte, amit tett. Most felfegyverkezve elkövetett garázdaság és zaklatás miatt nyomoznak ellene. Szabadlábon védekezhet. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.