A rémálmaidban is kísérteni fog ez reptéri sorban állásról készített videó

külföld
2016 május 14., 17:07
comments 125

Egy ember lefilmezte, mekkora a sor a chicagói reptéren.

Őrült hosszú!

De tényleg, két percen keresztül megy-megy-megy a fémdetektorkaputól a kígyózó sor mellett, amíg a végére nem ér, nagyon messze. A sorban csupa olyan ember van, akinek el kellene érnie egy repülőgépet, szóval tapintható a frusztráció.

link Forrás

A videó címe stílusosan "TSA are you f***ing kidding me?", ahol a TSA az amerikai közlekedésbiztonsági hivatal.

Ez a hivatal széles körű gyűlölet tárgya az USA-ban az utóbbi hónapokban, mivel amióta szigorítottak a biztonsági protokollon, még az eddigieknél is hosszabbak a sorok.

Nem ritka, hogy három órát kell sorban állni egy félórás repülőútra.

Csak az amerikai tavaszi szünetben hétezer ember késhette le az American Airlines repülőit, mivel hiába hosszabbak az ellenőrzések, hogy az amerikai hivatal nem bővítette a kapacitásokat. Az ellenőrző emberek amúgy is alulfizetettek, szóval még a korábbi állásokat is csak nehezen tudják betölteni. (Buzzfeed, NPR)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.