CSOK-felhőkarcoló épülhet Újpesten

660 lakás, összesen 71 ezer négyzetméternyi lakótér lesz abban a 17 emeletes toronyházban, amit a Metrodom csoport húzna fel a budapesti IV. kerületben. A Metrodom-cégek tulajdonosai ciprusi cégek, a Nevali Enterprises Ltd, a Wildetio Ltd és a Darvon Holding Ltd.

A Károlyi István utcánál lévő üres telek lenne a beruházás helyszíne.

A többségében két-három szobás lakások mellett három és négyszobás lakások is készülnek, gondolva a CSOK 10 +10 millióját igénybe vevő nagycsaládosokra - mondta a Portfolionak Kiss Gábor, a Metrodom ügyvezető igazgatója. Lesznek parkok, bankok, okosotthon, kész új városközpont, minden.

Az építkezés 2017 elején kezdődik, a 4 ütemben épülő komplexum utolsó létesítményeit 2019 közepén adják át a tervek szerint.

Más CSOK-os lakásvásárlókra utazó cégek is rajta készen fejlesztenek, például Orbán Viktor barátja, Garancsi István Kopaszi gát melletti fejlesztése éppen a héten kapta meg a kormánytól a "kiemelt" beruházás besorolást. (Portfolio)

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.