Eltűnt Sinead O'Connor

eltűnt
2016 május 16., 17:20
Sinéad O'Connor a párizsi Lalala fesztiválon 2014. július 9-én.
photo_camera Sinead O'Connor. Fotó: CITIZENSIDE / Bruno Autin

Nagy erőkkel keresi a chicagói rendőrség Sinead O'Connor ír énekesnőt, aki vasárnap kora délután óta nem adott hírt magáról, és egyelőre senki nem tudja, hol lehet. O'Connor vasárnap délután egy óra magasságában kerékpározni indult chicagói otthonából, de nem került elő. Egy ismerőse hivatalosan is jelezte eltűnését, azóta keresik a rendőrök.

A 49 éves énekesnő az elmúlt években többször is összeomlott, kábítószerproblémákkal is küzdött, és orvosi kezelés alatt állt. Facebook-oldalán többször fenyegetett azzal, hogy öngyilkosságot kísérel meg.

A hatóságokat az aggasztja, hogy O'Connor nem jellegzetes kerékpáros ruhában indult útnak: fekete télikabátot, bőrnadrágot viselt, és egy (hátán) Írország feliratú pulóver volt rajta. (TMZ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.