Mi ez a cipő rajtad?

DIVAT
2016 május 16., 20:09
comments 129

Az egyik kedvenc Facebook-oldalamnak az a címe, hogy

Geci ronda cipők.

Szeretem, mert sok cipőt tartok én is rondának, legfőképpen a sportcipőket, de legjobban a futócipőket, és örültem, hogy ezzel mások is így vannak.

Az oldalra szinte naponta kerülnek fel képek geci ronda cipőkről, ezért reméltem, ha rájuk írok Facebookon, a kérdéseimre is hamar válaszolni fognak ezek a naprakész emberek. Így lett!

Rövid interjúm következik a négy fős csapat két tagjával.

Kik vagytok? Mi éltet titeket?

[szerkesztő #1:] Én egy egyetemista srác vok és úgy indult ez a sztori, hogy tavaly még gólyatáborba elkezdtünk röhögni egy csopitársammal azon, hogy milyen lépőkbe vannak az emberek, mostitt nem a pénz meg a márka, csak hogy milyen gusztustalan-ízléstelen.

Az oldalt nem én csináltam, mindjárt jön a főni, de régóta röhögünk közösen ocsmány cipőkön. Asszem a Nike Pipas Yeezy döbbentett rá, hogy muszáj lépni.

photo_camera Geci ronda cipők

A Geci ronda ablakok facebook oldal adta nyilván az alapkoncepciót, ezt kár tagadni. Személyszerint gyűlölöm az Airmaxet, az Airforceot, és

a PARAFATALPÚ CIPŐKET.

Én nagyon bírom, ha valami malac meg feltűnő. De ezt nem.

[szerkesztő #2:] Én gimibe járok, és non megfáztam egy buliban pár hete, szóval rávitt a lélek, hogy végleg megcsináljam ezt az oldalt, hiszen manapság mindenki sneaker buzi.

Mi a kedvenc geci ronda cipőtök?

Ez a leggyűlöltebb csomag:

photo_camera Geci ronda cipők

A törpesarkú cipők nagyon fontosak a magassarkú surranók mellett természetesen. Esztétikum > praktikum tudniillik.

[szerkesztő #1:] Nekem van egy gecironda Adidas cipőm, ami le volt értékelve!!!!!! Én a gecironda cipő spotting híve vagyok, igyekszem nem sok netről leszedett képet kitenni, de vannak annyira durvák, hogy kő kövön nem marad, lásd:

gyapotszedő Adidas.

photo_camera Geci ronda cipők

[szerkesztő #2:] Nekem volt Bershka magasszárús bedbicses korszakom, ám ezt kinőve a Vans következett, majd most a nájki, Adidas mainstreambe buktam bele, de az ízléses részébe!!!4!

Én is igyekszem az utcáról szedni a kontentet, hiszen nincs nehéz dolgunk, de ja, van amikor netről is megteszi. Meg kicsit saját magunkat is belerakjuk, hogy fikázhatjuk, ami nem tetszik.

Számomra itt dőlt el a Fehérvárin, hogy kell ez az oldal BP lakosságának.

photo_camera Geci ronda cipők

Amúgy 2 lány és 2 skac csináljuk az oldalt.

Néha összeveszünk, hogy mi gecironda.

Geci ronda cipők

----- l á b j e g y z e t ----

Miután az interjú elkészült, feltűnt, hogy a Facebookon nem ez az egyetlen Geci ronda... kezdetű oldal, és ez hosszú gondolatfolyamot indított el bennem. Egyrészt, miért? Másrészt, miért pont geci, miért nem kibaszott, kurva vagy nagyon ronda? És mi a helyzet a mai fiatalokkal meg a művészettel, hogy egyfolytában a szart fetisizálják?

Vannak még kérdéseim, jó lenne a témának egy egész elemző dolgozatot szentelni, de akkor már be kéne vonni a Minden nap ugyanaz a kép ...-rőlt is, amivel egy olyan végeláthatatlan kutatás venné kezdetét, amire most itt nincs idő.

Amire van:

Geci ronda ablakokra,

link Forrás

geci ronda ajtókra,

link Forrás

geci ronda sütikre,

link Forrás

és geci ronda alakzatokra.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.