Most sem ússzák meg a kormányzati plakátok

POLITIKA
2016 május 16., 20:47
comments 232

A kormány demagóg plakátkampányainak talán egyetlen pozitív hozadéka, hogy a legjobbat hozzák ki azokból a felháborodott állampolgárokból, akik nem hagyják szó nélkül, amikor az általuk befizetett adóforintokat a döntéshozók primitív propagandára költik.

A plakát változatlan formában is képes tökéletes látványt nyújtani egy budapesti préri közepén, de az igazi mégiscsak az, amikor szárnyal az állampolgári kreativitás.

Az állandó plakátkampányoknak hála ráadásul már azt is tudjuk, hogy plakátot rongálni jogos véleménynyilvánítás.

A fenti példányt köszönjük olvasónknak, minden továbbit örömmel látunk a megirom@444.hu-n.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt