Halálra éheztettek egy másfél éves kislányt Gyöngyösön

bűnügy
2016 május 17., 03:05
comments 40

A Blikk úgy tudja, hogy a rendőrök „csontvázzá aszalódva” találtak rá arra a másfél éves gyerekre, akinek a halála miatt még múlt csütörtökön hívták ki őket a szülei egy gyöngyösi lakáshoz. A nyomozók által megkérdezett halottkém szerint kiérkezésükkor a kislány már jó néhány órája halott volt, feltehetően még éjszaka vesztette életét.

A szülőket még a helyszínen letartóztatták. A lap szerint a pár zárkózott életet élt, az anya korábban Nagykanizsán dolgozott, majd később jelenlegi élettársával, K. Gusztávval Angliában próbáltak meg munkát találni. Állítólag hasonló problémák miatt a gyámügy már korábban is elvett egy gyereket a nőtől. Pénteken pedig a velük élő négy és fél éves gyereket is gondnokság alá helyezték.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.