Brazil vándorpókok százai árasztották el a banánkedvelő brit konyháját

természet
2016 május 18., 04:54
comments 57

Pókok százai árasztották el egy boltoni férfi konyháját, amikor meg akarta bontani a frissen vásárolt banánfürtjét. A 22 éves Declan King a halálos marású brazil vándorpókként azonosította az apró pókokat, így eléggé meg is ijedt.

"Minden nap veszek banánt, általában Baileynek, a kisfiamnak adom. Akár meg is ehette volna őket! Az biztos, hogy most leszoktam a banánról" - mondta King.

King amúgy két banánt már megevett, a harmadik pucolásakor vette csak észre a pókokat. A fürtöt bedobozolta, a pókok azonnal sűrű hálót kezdtek fonni a dobozban.

Kinget leginkább az borította ki, ahogy a bolt reagált a történtekre. Amikor visszavitte a fürtöt, csak egy másik fürtöt ajánlottak neki, semmi mást. "Egyáltalán nem érdekelte őket, még csak meg se nézték a többi fürtöt" - mesélte.

Ezért elvitte egy másik Tescóba, ahol becsomagolták és elküldték kivizsgálásra a Tesco központjába. Az áruházlánc szóvivője azt mondta, hogy "milliószámmra áruljuk a banánt és a termelőink keményen dolgoznak azért, hogy mindegyik tiszta legyen. De a termékünk frissesség miatt ez ritkán bár, de előfordulhat. Tájékoztatni fogjuk King urat a nyomozásunk eredményéről". (Via The Bolton News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.