A Liberálisok kiadtak egy nyilatkozatot arról, hogy értelmetlen és káros a nyilatkozatháború

POLITIKA
2016 május 19., 10:32
comments 76

"A külföldi kritikákra adott otromba kormányzati reakciók kizárólag arra alkalmasak, hogy még tovább rombolják Magyarország nemzetközi megítélését és kapcsolatrendszerét, növeljék hazánk elszigetelődését" - írják a liberálisok "Liberálisok: Értelmetlen és káros a nyilatkozatháború" című nyilatkozatukban.

Francois Hollande francia elnök és Bill Clinton amerikai exelnök nyilatkozatairól, illetve Szijjártó Péter azokra adott válasznyilatkozatairól van szó. Az előbbi kettőt a Liberálisok nem is tartják felháborítónak, illetve felháborítónak tartanák, ha a kritika tárgyai a magyarok, nem pedig a magyar kormány lennének.

De mert a magyar kormány a kritika tárgya, így csak Szijjártó Péter megnyilvánulásait tartják értelmetlennek és károsnak, mert szerintük a külügyminiszter "teljes szereptévesztésben van". (Címlapképünkön Fodor Gábor az MTI újságírójának ad interjút. MTI Fotó: Kovács Attila.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.