A román ügyészség vádat emelt a Hatvannégy Vármegye vezetői ellen

POLITIKA
2016 május 19., 15:03

A romániai szervezett bűnözés és terrorizmus elleni ügyészség (DIICOT) vádat emelt Szőcs Zoltán és Beke István, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom (HVIM) erdélyi, illetve kézdivásárhelyi szervezetének vezetője ellen.

Beke Istvánt közösség elleni merényletkísérlettel és a robbanóanyagokra vonatkozó szabályok megsértésével, Szőcs Zoltánt közösség elleni merényletre való felbujtással, a robbanóanyagokra vonatkozó szabályok megsértésére való felbujtással vádolják. Mindkét férfi előzetes letartóztatásban várja ügye tárgyalását. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.