Az amerikai kormány annyira sem vette komolyan Lázár nagy leleplezését, hogy megsértődjenek rajta

politika
2016 május 19., 17:03
comments 443

Az amerikai elnök szóvivője szerint válaszra sem méltó az az összeesküvés-elmélet, ami Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki kormányinfón Barack Obama és Soros György titkos terveiről.

Lázár János a szokásos sajtótájékoztatóján azt fejtegette, hogy sejtése szerint a menekültválság mögött, hogy Barack Obama egyre több muszlimot szeretne látni Európában. Ebben pedig a legfőbb szövetségese maga Soros György, aki ráadásul Magyarországon keres segítőket a terv megvalósításához. Josh Earnest - Fotó: AFP/Saul Loeb

Mikor pár órával később egy újságíró megkérdezte Josh Earnest, a Fehér Ház szóvivőjét Lázár nagy leleplezéséről, az elnök első számú szóvivője nem tudta komolyan venni kérdést, csak annyit mondott: „Nem vagyok biztos benne, hogy ez méltó a válaszra.” (ABCNews/Index)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.