Rogán Antal sajnos pont nem fog ráérni akkor, amikor Portik Tamással szembesítenék

politika
2016 május 19., 07:28
comments 237

Szerdán még arról számoltam be, hogy 2016. június 17-én, 10 órakor nem mindennapi találkozó lesz a Gyorskocsi utcában, mert aznapra idézte be a bíróság

Rogán Antalt, hogy szembesítsék Portik Tamással.

Rogán Juhász Péter elleni személyiségi jogi perében a bizonyítás részeként szembesítették volna Rogánt és a maffiaügyekben vádlott Portikot, mert míg az előbbi tagadta, hogy valaha találkoztak volna, az utóbbi határozottan állítja ugyanezt.

De Rogán azóta közölte, hogy egyéb elfoglaltsága miatt nem tud jelen lenni a június 17-i szembesítésen. Ügyvéde még azt is elpanaszolta, hogy a bíróság

nem egyeztetett előzetesen időpontot Rogánnal arról, hogy mikor kéne megjelennie egy idézésen.

Így sajnos június legizgalmasabb találkozója a jelek szerint elmarad. Save the date! (Via Origo. Rogán Antalt egyéb elfoglaltság közben ábrázoló címlapképünk csak illusztráció.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.