Van, akinek még egy babakocsiról is a lopás ugrik be

bűnügy
2016 május 19., 18:25
comments 55

A 20 éves B. M. szerdán reggel besétált egy mezőcsáti portára, ahonnan különféle építési anyagokat akart ellopni. Mivel az építési anyagok általában elég nehezek szoktak lenni, ezért támadhatott az az ötlete, hogy az akcióhoz egy babakocsit is visz magával, hogy azzal talicskázza ki. Ez nem hülyeség, így mégiscsak könnyebb. Csakhogy ekkor a szomszéd észrevette a férfit, aki egyből lelépett a helyszínről, a megpakolt babakocsit pedig hátrahagyta.

photo_camera Multifunkció - Fotó: police.hu
B.M. pont ezen bukott le, mert a helyi körzeti megbízott tudta, hogy hol látta korábban a babakocsit, így hamar azonosította, elfogta, majd kollégáival előállította a 20 éves férfit, aki kihallgatásán elmondta, hogy ezt megelőzően legalább három alkalommal lopott már a sértett portájáról.

Most a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság Mezőcsáti Rendőrőrse lopás miatt folytat eljárást B.M. ellen. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.