2691 darab ekit, 614 g marihuánát, 95 g kristályt, 72 g kokaint és 892 g speedet találtak Cinkotán és Zuglóban

bűnügy
2016 május 20., 04:23
comments 118

Ezrek maradhatnak betevő nélkül.

A BRFK Felderítő Főosztály kábítószer-kereskedelem miatt nyomoz az 53 éves B. Gábor és a 33 éves társa, F. Gábor budapesti lakossal szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint B. Gábor 2015 júliusa óta naponta árult kábítószert Budapesten, ezért a nyomozók most szerda este házkutatást tartottak B. Gábor zuglói és F. Gábor cinkotai lakhelyén.

link Forrás


A két helyszínen összesen 2691 darab ecstasy-tablettát (hogy vajon a Nyugaton egyre népszerűbb szuperekit-e, azt nem tudni), 613,6 gramm marihuánát, 95 gramm kristályt, 71,8 gramm kokaint, 892 gramm amfetamint, a kábítószer adagolásához és a vele való kereskedéshez szükséges eszközöket, illetve kábítószer-kereskedelemből származó készpénzt (csaknem 20 millió forintot, 2250 eurót, 10 ezer norvég koronát és 120 amerikai dollárt) találtak és foglaltak le. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.