Elkapták a férfit, aki február óta tizenegyszer fenyegette meg bombával a budaörsieket

bűnügy
2016 május 21., 11:51
comments 93

A Budapesti Rendőr-főkapitányság egy hónapja alakult nyomozócsoportja pénteken délután fogta el a 22 éves Sz. Domonkost, aki 2016 februárja óta tizenegyszer fenyegetett meg egy budaörsi bevásárlóközpontot azzal, hogy bombát fog benne robbantani.

A kihallgatáson azt is bevallotta, hogy 2014 óta több budaörsi nyaralót is felgyújtott. A férfi elfogása előtt egy hegyvidéki telefonfülkéből újabb fenyegetést jelentett be a rendőréségnél, majd elfutott a fülkétől. Végül a fővárosi rendőrök a helyszín közelében fogták el.

A férfi ellen közveszéllyel fenyegetés miatt indítottak eljárást, egyúttal kezdeményezték előzetes letartóztatását. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.