Elijah Wood szerint Hollywood tele van pedofilokkal

külföld
2016 május 23., 04:39
comments 66
Jonathan Leibson/Getty Images for Samsung
photo_camera Jonathan Leibson/Getty Images for Samsung

A most 35 éves Elijah Wood 27 éves hollywoodi karrierje alatt sokat látott. A Sunday Timesnak adott interjújában most arról beszélt, hogy

Hollywoodban sok a gonosz ember,

akik készek kihasználni a nagyon fiatalon oda kerülőket. A Sunday Times brit lap, így Wood brit példával, a halála után több száz szexuális zaklatással hírbe hozott Jimmy Savile-lel példálózott. "Maguk mind Savile-lel nőtek fel. Jézusom, az pusztító lehetett" - mondta, majd rátért Hollywoodra. "Nyilvánvalóan Hollywoodban is valami nagyszabású történt. Szervezett volt. Sok a gonosz ebben az iparágban, olyanok, akik csak a saját érdekeiket nézik" - mondta.

Wood szerint a mélyben sötétség uralkodik, és "ha el tudják képzalni, hogy mi történik, az meg is történik".

Wood maga nem esett zaklatók áldozatául, mert elmondása szerint édesanyja gondosan vigyázott rá. "Jobban érdekelte, hogy jó embert neveljen belőlem, mint hogy a karrierem építse" - mondta.

Ennek ellenére is meggyőződése, hogy zaklatták és zaklatják a gyerekszínészeket. "Ezek a dolgok valószínűleg még mindig megtörténnek" - mondta. És ebben szerinte az a legrosszabb, hogy "az áldozatok nem lehetnek olyan hangosak, mint a hatalomban levő zaklatóik". "Eltiporhatják őket, miközben az életük helyrehozhatatlanul tönkremegy" - mondta. (Via People)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.