Elkészült minden idők legjobb embercsempészes fotója, túlzás nélkül

humor
2016 május 23., 06:38
comments 57

Kiszombornál akart Romániából magyar területre lépni egy bolgár rendszámú Ford Transit kisbusz, de fennakadt a közös magyar-román határellenőrző akción, még a román oldalon. A rafinált szakembereknek feltűnt, hogy az anyósülésen utazó negyvenéves nőnek van valami a szoknyája alatt. Egy lány volt az. Később kiderült, hogy a gyereknek van ugyan útlevele, de az egy hónapja lejárt.

Ez eddig éppen hogycsak elérné egy aprócska mínuszos hír szintjét. De ahogy meglátod az esetről készült hivatalos rendőrségi fotót, azonnal meg fogod érteni, hogy miért húztam idáig a poént, illetve hogy ez miért igazi világszenzáció:

Én pont ezt érzem mostanában! Mármint hogy oda se figyeltem, és huss, hogy megnőttek a gyerekek.

(via police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.