Máris kiszivárgott Gyurcsány döbbenetes videójának őszinte verziója

POLITIKA
2016 május 23., 21:16
comments 295

Gyurcsány Ferenc és a DK hátborzongatóan talányos, a Facebookra hétfőn este kiposztolt kisfilmje annyira kemény dió, hogy még kollégánk, Közéleti Bence is csak ennyit tudott kinyögni, miután végignézte:

A videó, amire nem számítottál volna 2006 végén, hogy majd tíz év múlva látni fogod. Nagyjából ezt lehet elsőre gondolni arról az alkotásról, ami felbukkant hétfő este Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán és aminek elemzéséhez én most kevés vagyok

Bence nem szerénykedett, erről győzödj meg a saját szemeddel, itt a film, nem lesz hosszú:


Aztán, amikor már tényleg lemondtunk volna arról, hogy megértsük, mi ez az egész, a kompromisszumentes tényfeltárás és a vakszerencse keverékének köszönhetően megtaláltuk a szerkesztőség ajtókilincsére akasztott zacskót, benne a nagyalakú borítékkal, amibe egy pen drive-ot csomagoltak. Amin az Őszöd-film vágatlan változata foglalt helyet!

Hála istennek ezek után már nincs is szükség az elemezgetésre:

link Forrás


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.