Megölte a csivaváját, hogy vetélést színlelhessen, nehogy kiderüljön, nem is volt terhes

bűnügy
2016 május 23., 16:15
comments 115

Igazi horrorbűncselekmény történt az Egyesült Államok Alabama államában, ahol egy nő, aki korábban azt állította, hogy terhes, bár nem volt az, megölte a csivaváját, hogy vetélést színlelhessen.

A 43 éves Anita Parkert a rendőrség letartóztatta. A vádirat szerint a nő megölte a kutyát, utána felvágta a gyomrát, és a szöveteket és a vért felhasználva úgy csinált, mintha vetélése lett volna. Ezután tárcsázta a mentőket, akik kórházba vitték. A nő férje azt mondta, hogy a halva született magzatot lehúzta a vécén.

A férfi is úgy tudta, hogy felesége terhes. Ugyanakkor az orvosi vizsgálatok megállapították, hogy szó sem volt ilyesmiről. A férfi közben otthonukban megtalálta a kutya holttestének a maradványait a szemetesben.

A nő állítólag azért tetette, hogy terhes, hogy meggyőzze férjét, költözzön vissza hozzá, mivel az utóbbi időben megromlott a viszonyuk. (KFOR)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.