Összevissza szurkálta a japán popsztárt a kattant rajongója

külföld
2016 május 23., 04:52
comments 52

Hiába tett korábban rendőrségi feljelentést is a húszéves Tomohiro Iwazaki, amiért egy rajongója fenyegető üzeneteket posztol róla és követi is. Az énekesnő hiába adta meg későbbi támadója nevét és lakcímét is, a rendőrök nem hittek neki, és a feljelentést nem továbbították a zaklatók ügyében eljáró részlegnek.

Az énekesnő a hétvégén egy tokiói klubban várta, hogy színpadra léphessen, amikor a 27 éves férfi odalépett hozzá és döfködni kezdte. A nyakán, fején, mellkasán, hátán és a karján sérült nő kritikus állapotban fekszik a kórházban. A támadója azzal magyarázta a támadást, hogy ajándékot küldött az énekesnőnek, amit az magyarázat nélkül visszaküldött neki, ami feldühítette.

Két éve történt, hogy 50 centis fűrésszel támadt egy férfi rajongó a AKB48 nevű női popegyüttes két tagjára. Az őrült rajongó mindkettejük kezét eltörte és súlyos sebeket ejtett rajtuk.

(via Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.