Bárány Attila egy brutálegészséges partidrog

Egészségügy
2016 május 25., 9:45
comments 90

Most értettem, meg, hogy miért Bárány Attila az ország első számú DJ-je, a Music Awards DJ-verseny örökös győztese. Nincs szüksége partiarénára, füstgépre, fénycsóvákra, az éjszaka homályára. Nézd meg hogy keveri, darálja, kavarja fényes nappal egy tornateremben!

Rubint Réka pakolt ki a Facebook-oldalára egy videót valamelyik tornaórájáról, ahol DJ Bárány diktálta az ütemet a hölgyeknek. De milyen ütemet, emberek?! Leszakad az arcom. Egy két lábon pattogó stroboszkóp ez az ember. Ember?! Dionüszosz. Márpedig ha Isten egy DJ, az élet egy táncparkett.

Le a kalappal a deres halántékú partiróka előtt. Még az acélpopó Rubint Réka sem bírja tartani vele a tempót. Szerintem Bárányban annyi az alázat, hogy ha felkérnék, hogy a Camponában a délelőtti vásárlás alá keverjen áruházi dzsesszt, abba is beleadna százezer százalékot.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt